Om EMCA Diabor

Mere end 30 års erfaring

Kvalitet
Erfaring
Service

Solide løsninger i betonbyggeri

EMCA Diabor ejes af bygningskonstruktør Johnny Skøt Hansen. Han har siden begyndelsen af 1980'erne arbejdet i byggebranchen og mindst lige så længe brændt for solide løsninger.

Visionen bag EMCA Diabor er at sikre tilfredse kunder ved at give de skarpeste priser, overholde de aftalte tidsplaner, levere arbejde i den bedste kvalitet og vise hensyn undervejs.

Vi udskærer huller til døre, vinduer, ventilation og andre installationer i nyt såvel som gammelt betonbyggeri. Vores arbejde støver, så vi dækker altid så grundigt af, at vi ikke er til gene for andre.

En stærk og alsidig samarbejdspartner

Hos EMCA Diabor fokuserer vi på at give dig den optimale løsning til den rigtige pris. Når vi har muligheden for det, leverer vi altid mere, end der er forventet af os.

 

Moderne udstyr i erfarne hænder

EMCA Diabor består af specialuddannede medarbejdere med mange års erfaring i boring og skæring i beton og tegl. Hos EMCA Diabor har vi opbygget erfaring med boring, skæring, fræsning, slibning og behandling af beton siden 1982. Sammen finder vi altid den bedste løsning til din opgave - så tid og pris bliver minimeret.

Vi står klar til at hjælpe
Ring 88 44 44 00

EMCA Diabor passer på dit beton

Revner, afskalning og rusten armering er ikke godt for dit beton. Vi renoverer, vedligeholder og overfladebehandler skadet beton, så det holder sin styrke i mange årtier.